Navi Mental Health Wayfinder
Skip to Content

Albanian Students’ Association St George

Albanian Students’ Association is a club that aims to create a sense of community among students of Albanian background as well as those interested in Albanian culture. It is our intent to offer all University of Toronto members a chance to experience Albanian culture and tradition.

Shoqata e Studentëve Shqiptarë në U of T është një klub që ka si qëllim të krijojë një ndjenjë komuniteti midis studentëve me origjinë shqiptare. Synimi ynë është që t’ofrojmë të gjithë pjestarëve një mundësi të përjetojnë kulturën dhe traditën shqiptare.

Group Administration

Primary Contact

Martina Gjevori Executive Member

Administrative Officers

Ensi Cullhaj Executive Member Arvjola Zogu Executive Member

Other Executive Members

Group Expires:

September 30, 2023 11:59 pm

Last Updated:

October 13, 2022 10:39 am

Events

No events exist for this group.

Opportunities

No opportunities exist for this group.